Att som företag ta ansvar för en bättre miljö och transportera gods på ett säkert sätt är en självklarhet för oss.

 

vi lastar miljösmart


Att köra långa transportsträckor med halv last skapar onödiga föroreningar i naturen. Därför jobbar vi för att ständigt ha full beläggningsgrad på våra bilar. Vi planerar och lastar på rätt sätt för att miljöpåverkan ska bli så liten som möjligt samtidigt som du ska få fram godset i rätt tid och till rätt pris.
 

vi kör säkert


För oss är det en självklarhet att vår fordonspark har rätt certifieringar för nordiskt och europeiskt väglag, att servicen utförs på auktoriserade verkstäder och att våra fordon kör med miljövänliga däck. Många av våra fordon är anpassade för svårare väglag eftersom vi kör ofta på mindre och dåliga vägar i norra Norge.

I dagsläget är 40 procent av våra fasta fordon miljöklassificerade med Euro6. Vi har som mål att 2017 ska hela vår fordonspark vara Euro6-klassificerade.

 

vi jobbar digitalt


Våra kunder kan följa sina sändningar via vår kundwebb. Där kan du också få elektroniska fraktsedlar, tulldokument, fakturor och andra handlingar. Smidigt för dig som kund – samtidigt som vi gör naturen en god gärning.