G logistik är en speditör som anpassar transporten efter kundens önskemål. Vi erbjuder snabba leveranser där du som kund har möjligheten att följa ditt gods på en karta och en garanti på att ditt gods kommer fram i rätt tid och skick.

Vi kör i hela Europa men vår specialitet är Nordnorge. Vi har erfarna chaufförer, en väl genomtänkt planering och ett flertal samarbetspartners som gör att vi kan leverera gods på bara några dagar till ett lågt pris.

Läs mer om vad vi erbjuder och hur vi arbetar nedan.

 

tidsgaranti och kontroll


Vi lämnar alltid en garanti till våra kunder om att godset kommer fram i tid och i helt skick. Genom vår kundwebb kan du följa din order och få information om tidsuppföljning, POD, fakturastatistik med mera. Alla våra fordon är utrustade med GPS, det gör att du kan följa ditt gods via en karta och se exakt vart ditt gods befinner sig. 
 

Expresskörning

Vill du ha godset framme snabbt? Inga problem – vi erbjuder expresskörningar där vi garanterar snabb och punktlig transport.


anpassning efter dina önskemål


Många av våra kunder har särskilda önskemål med sina transporter som kan röra sig om att godset ska vara framme vid särskilda klockslag eller få hjälp med lossning. Vi har som mål att alltid tillgodose ditt behov och anpassar oss efter dina önskemål. 
 

Vi kör alla typer av gods

Skrymmande, tunga eller ömtåliga – vi kör alla typer av gods med undantag för gods som är tempererade. Vår planering är alltid noggrann och flexibel där vi lyssnar på dina behov och gör allt vi kan för att kunna tillmötesgå dina önskemål.
 

SPECIALISTER PÅ NORDNORGE


Vi kan Nordnorges vägar utan och innan, har bred kunskap och erfarenhet samt ett flertal samarbetspartners i Nordnorge. Det gör att vi kan transportera gods på en kort tid och till en rimlig kostnad.

Många av våra fordon är anpassade för svårare väglag eftersom vi kör ofta på mindre och dåliga vägar i norra Norge. De är även miljöcertifierade och servade på auktoriserade verkstäder. 

 

tredjepartslogistik i Jönköping


Vi erbjuder lagerplats till små och medelstora företag. Lagret ligger bra beläget i Jönköping med en yta på 1200 kvadratmeter kallager och 1000 kvadratmeter varmlager. Kontakta oss gärna för mer information.  
 

IT-LOGISTIK


Specialister på förflyttning och installation av IT-, teknisk- och medicinteknisk utrustning -oavsett volym eller geografisk plats. För mer info: linklogisticsit.se

Kontakt: info@linklogisticsit.se / 070-796 74 08